Outfit inspiratie #1

Jaaaa! Daar is 'ie eindelijk! De categorie met outfit inspiratie op de website van TantePleun! En om het nog even lekker zomers te houden beginnen we vandaag met een van de korte broeken die je bij TantePleun kunt shoppen: de korte broek van het zwart gestreepte stofje (uit de replay collectie).

Lees meer »

Koningsdag 2020

Koningsdag 2020, oftewel woningsdag ;) Het is dit jaar allemaal wat anders dan andere jaren, maar toch heb ik een hele toffe actie voor jullie!

Lees meer »

5 tips om verveling te voorkomen in deze corona tijd

We zitten in Nederland middenin de zogenaamde corona crisis. De verveling begint misschien toe te slaan, niet alleen bij jouzelf, maar waarschijnlijk ook wel bij jouw kids. Veel dingen mogen niet meer of zijn niet meer leuk om nu te doen, daarom 5 tips om de verveling bij de kids voor even te voorkomen. Ik heb gevraagd wat jullie nu leuke activiteiten vinden om te doen met de kids, de 5 leukste en meest genoemde heb ik hieronder verzameld!

Lees meer »

TantePleun x Lief Moment

Woeehoeee! In samenwerking met Lief Moment is er een hele toffe collectie tot stand gekomen, de adventure collectie. Wij vinden deze collectie super tof en zijn er mega trots op. En dit willen we natuurlijk al te graag met jullie delen!

Lees meer »

Hiep hiep hoera! #verjaardagsgiveaway

Happy birthday to meeeee! 🥳 Er gaat voor mij een nieuw decennium in, twintig kaarsjes mag ik alweer uitblazen. Wel gek hoor, in deze rare tijden. Aangezien ik het niet groots ‘mag’ vieren, vier ik het online maar groots haha. En met groot bedoel ik echt groot, lees snel verder voor de acties!

Lees meer »

SS20: Drop 1

Woeeehoeee! Eindelijk kan ik het met jullie delen! Drop 1 van de voorjaars- en zomercollectie 2020 staat online!

Lees meer »