Home » 5 feiten over TantePleun

5 feiten over TantePleun

Gepubliceerd op 1 februari 2020 om 20:00

TantePleun, een webshop met baby- en kinderproducten. Maar wie is nu eigenlijk het gezicht erachter? Lees verder om een 5 feiten te weten te komen over TantePleun en het gezicht erachter!

1. Ik krijg vaak berichtjes met 'Beste Pleun ...', 'Hoi Pleun ...' of iets wat er op lijkt, maar mijn echte naam is Pauline. Al wordt ik ook vaak genoeg anders genoemd hoor: Pleun, Pleuntje, Paul, Plien en zo kan ik nog wel even doorgaan ;)

 

2. Veel mensen denken dat ik gelukkig getrouwd ben en een stel kinderen heb, maar niets is minder waar ;) Ik ben 19 jaar, happy single en nog druk bezig met een studie, de pabo. Nog 1,5 jaar knallen en dan mag ik hopelijk mijn diploma in ontvangst nemen!

 

3. Vroeger heb ik jaren op turnen gezeten, niet dat ik er wat van kon, maar hé, dat mag de pret niet drukken! ;) Ik heb ooit meegedaan aan een wedstrijd, maar ik vond de sfeer die er tijdens een wedstrijd heerst zo verschrikkelijk dat ik er bijna direct mee ben gestopt.

 

4. Ik houd van orde, maar ben een enorme chaoot. Volg je het nog? Ik ook niet, haha. Ik vind het heerlijk om lijstjes te maken met dingen die ik nog moet doen, het leukste is dan nog wel het afvinken van dingen die gedaan zijn. Maar bij de uitvoer ben ik zó ont-zet-tend chaotisch! Je wil ook niet weten hoe het TantePleun kantoor er soms uitziet! Gelukkig kan ik dan ook nog wel eens een beetje opruimen hoor ;)

 

5. Ik doe een dansje bij elke bestelling die ik binnenkrijg! De ene week zijn het er meer dan de andere, maar elke bestelling die geplaatst wordt, vind ik bijzonder! Het is zo speciaal als iemand er voor kiest om iets bij jouw shop te bestellen, zó leuk!

 

Zo, vanaf nu weet je dus weer net wat meer over TantePleun! Wil je nog meer weten? Stel je vraag dan in een reactie, ik beantwoord hem graag!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.