Home » SS20: Drop 1

SS20: Drop 1

Gepubliceerd op 28 februari 2020 om 20:00

Woeeehoeee! Eindelijk kan ik het met jullie delen! Drop 1 van de voorjaars- en zomercollectie 2020 staat online!

Na maanden zoeken naar de juiste stoffen en het maken van voorbeelden en items voor de Team TantePleun kindjes kan ik de nieuwe collectie eindelijk met jullie delen! Al was het geen makkelijke om te maken hoor! Mede doordat er privé veel gaat veranderen, wat waarschijnlijk ook wel zo zijn consequenties voor TantePleun gaat hebben. Maar daarover later meer! Eerst tijd voor een feestje omdat de nieuwe collectie online is!

 

Drop 1 van de voorjaars- en zomercollectie bestaat uit producten gemaakt van lichte stoffen met een hippe print. De stoffen hebben een hele mooie, zachte kwaliteit om zo draagplezier te garanderen! De items zijn basics die makkelijk te combineren zijn en natuurlijk niet te vergeten: het favoriete jurkje!

 

Er zijn broekjes, shirts, rokjes (mini en midi), jurkjes, bloomers en shorts in de shop te vinden, maar ben je opzoek naar iets anders of wil je een bepaald product net iets anders hebben, aarzel dan niet en vraag gewoon of het mogelijk is! Alles wordt op maat gemaakt dus er zijn heel veel mogelijkheden bij TantePleun hoor!

 

Voor nu: heel veel shopplezier! Alleen dit weekend shop je de items met 10% korting met de code 'kommaarvoorjaar' (Geldig op bestellingen die op 28-2-2020, 29-2-2020 en 1-3-2020 geplaatst worden. Niet met terugwerkende kracht. Niet inwisselbaar voor contanten).


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.