Hiep hiep hoera! #verjaardagsgiveaway

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 20:00

Happy birthday to meeeee! 🥳 Er gaat voor mij een nieuw decennium in, twintig kaarsjes mag ik alweer uitblazen. Wel gek hoor, in deze rare tijden. Aangezien ik het niet groots ‘mag’ vieren, vier ik het online maar groots haha. En met groot bedoel ik echt groot, lees snel verder voor de acties!

De eerste actie is niet zomaar een actie, maar een echt verjaardagsfeestje! In samenwerking met twee hele toffe andere shops is er verjaardagsgiveaway samengesteld! Je kan alles winnen voor een super gaaf verjaardagsfeestje! Namelijk: een toffe verjaardagsoutfit van TantePleun, een overheerlijke dripcake van Mama Bakt en een supergave caketopper van JibbeJebba om de taart helemaal af te maken! Nou, als dat geen tof verjaardagsfeest gaat worden weet ik het ook niet meer! Doe snel mee met deze actie via Instagram / Facebook.

 

Om mijn verjaardagsfeestje met iedereen te vieren heb ik een tweede toffe actie voor iedereen! Je shopt namelijk deze hele week (tot en met 22-3-2020) alle items in de shop met maar liefst 20% korting! Say whaaaat?! Ja, je leest het goed! 20% korting! Gebruik tijdens het bestellen de kortingscode 'hierhiephoera' om met deze korting te shoppen! Komt goed uit nu iedereen binnen moet blijven ;) Veel shopplezier!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.