Kerstpakkettenruil 2020

Wat is het?

Als jij voor een grote baas werkt krijg je aan het einde van het jaar vaak een leuk gevuld kerstpakket. Mensen met een eigen webshop zijn zelf de baas en krijgen meestal geen kerstpakket van hun grote baas. Of ze moeten het aan zichzelf geven. Daarom de kerstpakkettenruil: wij als kleine ondernemers gaan een kerstpakket voor elkaar maken!

Voor wie is het?

De kerstpakkettenruil is voor kleine ondernemers. Je mag een eigen webshop hebben, maar ook andere kleine bedrijven mogen meedoen, bijvoorbeeld als fotograaf, blogger, taartenbakker of als je bijvoorbeeld een eigen coaching bedrijf hebt. Zolang jij maar de trotse eigenaar bent van dit bedrijf.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je je hebt aangemeld voor de kerstpakkettenruil worden (na sluiting van de aanmeldingen) alle aanmeldingen op een stapel gelegd. Alle aanmeldingen worden gemixt, in de vorm van een ketting, en jij gaat aan de slag met het maken van een tof kerstpakket voor een andere ondernemer. Uiteraard krijg jij dan dus een kerstpakket toegestuurd door een andere ondernemer.

Meld je nu snel aan!

Dat doe je door door onderstaand formulier in te vullen. Hierbij geef je allemaal handige informatie door waarmee jouw maatje aan de slag kan gaan om een tof kerstpakket voor jou samen te stellen. Deel dus vooral alle informatie die jouw maatje volgens jou nodig heeft (denk hierbij bijvoorbeeld ook aan eventuele allergieën). Je kunt ervoor kiezen om een moodboard te delen via het aanmeldformulier, zodat jouw maatje een nog beter beeld van jouw krijgt, maar dit is niet verplicht. Je mag het ook delen via Instagram met #kerstpakkettenruil2021.

Aanmelden kan tot en met 07-11-2021. Rond 13-11-2021 krijg jij te horen wie jouw maatje is, vanaf dan kun je dus aan de slag gaan met het samenstellen van een tof kerstpakket voor jouw collega-ondernemer. De waarde ligt tussen de €10-€15 (exclusief verzending en verpakking). Je mag altijd meer geld uitgeven aan het pakket, maar houdt dan wel in gedachten dat de waarde van het pakket dat jij ontvangt lager kan zijn. Voor de cadeautjes kan je denken aan artikelen uit je eigen webshop, maar je mag natuurlijk ook ergens anders cadeautjes kopen. Zolang het maar past bij de informatie die je van je maatje hebt gekregen. En bedenk tijdens het samenstellen ook of jij het leuk zou vinden om dit pakket te ontvangen, als het antwoord ja is, is jouw maatje waarschijnlijk ook helemaal happy! Op 13-12-2021 verzend je het pakket naar jouw maatje, zo is het als het goed is op tijd binnen voor de kerst. Let erop dat je het verzend met een track&trace code, zo is het pakketje altijd te volgen. En het is leuk als je een kaartje met jouw gegevens meestuurt, zo weet de ontvanger ook wie de afzender is.

Het is leuk als je via social media deelt dat je meedoet met deze kerstpakkettenruil; hoe meer zielen hoe meer vreugd! Deel bijvoorbeeld als je jouw pakket aan het inpakken bent, maar deel dan nog niet voor wie het is. En het is natuurlijk helemaal leuk als jij deelt als je jouw pakket hebt ontvangen! Als bedankje voor jouw maatje en gewoon omdat je het leuk vond om mee te doen.

Oké...

Het is veel tekst. Doe jij gewoon gezellig mee?! Meld je snel aan en deel het met andere webshops die dit niet mogen missen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Laten we nieuwe ondernemers gaan ontdekken en elkaar supporten. Op naar een leuke kerstpakkettenruil! Na aanmelding ontvang je een mail met alle informatie, duidelijk op een rijtje.

Aanmelden voor de kerstpakkettenruil 2021
Zo jammer, bij een vorige editie van de kerstpakkettenruil waren er deelnemers die geen pakket hebben verzonden naar hun maatje of die geen foto's op social media hebben gedeeld. Hier kunnen wij als organisatoren helaas niets aan te doen, maar in de regels staat duidelijk dat dat erbij hoort en bij het aanmelden ga je er ook mee akkoord. Als je meedoet, zou het dus super tof zijn als je dat ook doet. Het is een kleine moeite, maar voor je maatje wel heel leuk om te ontvangen.