Het Sterrenboekje

Stichting 'Het Sterrenboekje' verzamelt adressen van ouders die graag een liefdevolle attentie willen ontvangen op de geboortedag van hun overleden kindje(s). Zij hebben een kalender waar alle sterrenkindjes op staan en zij zorgen ervoor dat de ouders een pakketje ontvangen op zo een lege dag als de jaardag van hun sterrenkindje(s). Met heel veel liefde heb ik ook items gedoneerd aan deze stichting.

Speciaal voor Carina heb ik een ontwerp gemaakt en maakte ik een kurkposter met de naam van haar zoontje. Doordat het van kurk is kan je er bijvoorbeeld een mooie foto bij hangen. Ik wil meer mensen de kans geven om een kurkposter met dit speciale ontwerp te kunnen bestellen, daarom is de kurkposter nu verkrijgbaar in de shop! En dit speciale ontwerp shop je voor een speciaal prijsje. Benieuwd naar de andere ontwerpen van de kurkposters, neem dan op deze pagina een kijkje.

Omdat de posters gepersonaliseerd zijn is de levering anders dan met andere producten. De posters worden meerdere keren per maand besteld bij de drukkerij. Zodra ik ze heb ontvangen, worden ze gelijk naar jou verzonden! De eerste volgende datum dat ze besteld worden bij de drukkerij is 17-07-2020.

Sale!

Kurkposter | Het Sterrenboekje

€ 19,20 € 14,95
Sale!

Kurkposter | Het Sterrenboekje

€ 19,20 € 14,95