Kerstpakkettenruil 2020

  • Wat is het?

Als jij voor een grote baas werkt krijg je aan het einde van het jaar vaak een leuk gevuld kerstpakket. Mensen met een eigen webshop zijn zelf de baas en krijgen vaak niet een kerstpakket van zichzelf ;) Daarom de kerstpakkettenruil: wij als kleine ondernemers gaan een kerstpakket voor elkaar maken!

  • Voor wie is het?

Het is voor kleine ondernemers. Je mag een eigen webshop hebben, maar ook andere kleine bedrijven mogen meedoen, bijvoorbeeld als fotograaf, blogger, taartenbakker of als je een eigen coaching bedrijf hebt. Zolang jij maar de trotse eigenaar bent van dit bedrijf.

  • Hoe gaat het in zijn werk?

Als je je hebt aangemeld voor de kerstpakkettenruil worden alle aanmeldingen op een stapel gelegd. Uiteindelijk in een soort van ketting vorm ga jij een kerstpakket voor iemand maken en jij krijgt uiteraard een kerstpakket toegestuurd door iemand anders.

  1. Je meldt je aan via de website (dit kan tot 15-11-2020), hierbij geef je verschillende gegevens door: naam, social media, adresgegevens, omschrijving van je hobby’s, lievelingskleuren, andere dingen waar je van houdt etc. Allemaal handige informatie waarmee jouw maatje een leuk pakket kan gaan samenstellen. Deel vooral alle informatie die je maatje volgens jou nodig heeft!
  2. Deel via Instagram een foto met jouw moodboard met #kerstpakkettenruil2020. Hier kan jouw maatje handige informatie uit halen voor het samenstellen van het pakket. Je kan jouw moodboard ook uploaden bij het aanmeldformulier, dan komt het via de mail bij jouw maatje terecht. Het delen van een moodboard is niet verplicht, maar kan misschien wel makkelijker zijn voor jouw maatje.
  3. Rond 21-11-2020 krijg jij te horen voor welk maatje jij een kerstpakket mag gaan maken. Het pakket bestaat uit minimaal 5 cadeautjes, meer mag altijd. De richtlijn van de waarde is ongeveer €10-15 (exclusief verzending en verpakking), meer mag natuurlijk altijd maar houdt hierbij wel in gedachten dat jij dan een pakket met een kleinere waarde terug kan krijgen. Voor de cadeautjes kan je denken aan artikelen uit je eigen webshop, maar je kan natuurlijk ook ergens anders cadeautjes kopen. Zolang het maar past bij de informatie die je van je maatje hebt gekregen.
  4. Als je alles hebt verzameld, maak je er een leuk pakket van en dit verzend je uiterlijk 17-12-2020 naar je maatje, zo is het op tijd binnen voor de kerst. Let er op dat je het pakket verzend met track & trace code, zo is het altijd eventueel terug te vinden en kan jij het als afzender volgen. Het is leuk als je dit (bijvoorbeeld het inpakken van het pakket) deelt via social media met #kerstpakkettenruil2020, maar verklap nog niet voor wie het is. Stop in het pakket wel een kaartje met jouw gegevens, zodat het maatje weet wie de afzender is ;)
  5. Als je jouw eigen kerstpakket hebt ontvangen, deel dit dan weer via social media met #kerstpakkettenruil2020 en een tag. En het is misschien ook leuk om jouw maatje een berichtje te sturen dat je het pakket hebt ontvangen! Als bedankje voor jouw maatje en gewoon omdat je het leuk vond om mee te doen! ;)

 

Meld je snel aan en deel het met andere webshops die dit niet mogen missen! Op naar een leuke kerstpakkettenruil!

Aanmelden voor de kerstpakkettenruil 2020

Zo jammer, bij de vorige editie van de kerstpakkettenruil waren er deelnemers die geen pakket hebben verzonden naar hun maatje of die geen foto's op social media hebben gedeeld. Hier kunnen wij als organisatoren helaas niets aan te doen, maar in de regels staat duidelijk dat dat erbij hoort en bij het aanmelden ga je er ook mee akkoord. Als je meedoet, zou het dus super tof zijn als je dat ook doet ;) Het is een kleine moeite, maar voor je maatje wel heel leuk om te ontvangen.