Over TantePleun

Hi!

 

Ik ben Pauline, 21 jaar, de jongste van 5 meiden, juf in opleiding en hét gezicht achter Tante Pleun. Ik ben dol op baby's, kinderen en toevallig ook op frutselen met stofjes. En dat komt nu allemaal samen in Tante Pleun. Het idee van Tante Pleun is ontstaan, nadat ik trotse tante werd van het allerliefste nichtje op de hele wereld. Ze werd (en wordt nog steeds) overladen met speelgoed en kleding van deze tante. Om van haar nou niet helemaal een verwend prinsesje te maken, deel ik graag het genot van nichtjes, neefjes, broertjes, zusjes, dochtertjes, zoontjes, kleinkinderen of zelfs buurkinderen verwennen met jullie!

 

Met het groter worden van mijn nichtje (inmiddels nichtjes en neefje) verandert de collectie van TantePleun ook. Waar de shop eerder uit bijna alleen maar speelgoed voor baby's bestond, bestaat de webshop nu grotendeels uit baby- en kinderkleding. Al wordt de collectie van TantePleun steeds een beetje groter. Zo kan je bij TantePleun niet alleen meer terecht voor hippe baby- en kinderkleding, maar ook voor accessoires voor op de baby-/kinderkamer of voor andere baby- en kindgerelateerde producten, alles onder een dak! Dat is makkelijk!

 

Wees de favoriete tante (of oom, opa, oma, vader, moeder of wie dan ook ;)) door snel te beginnen met het verwennen van alle baby's en kindjes in jouw buurt met producten van Tante Pleun!

 

TantePleun: omdat alle baby's en kindjes verwent mogen worden!

 

 

 

 

 

feestjesmanager • feestjesbedenker • feestjesmaker • feestjesinpakker